Velkommen! (Festet innlegg)

Til Misjonssambandets rådsmøte la hovedstyret frem utredningen «Menighetstenkning og organisasjonsstruktur i NLM». Denne gjennomgår Bibelens menighetsteologi og foreslår dernest en del strukturendringer i vår organisasjon.

I lys av rådene fra rådsmøtet vurderer hovedstyret å legge frem grunnregelendringer i samsvar med dokumentets anbefalinger på GF 2022. Dette samtaleforumet er opprettet av Informasjonsavdelingen ved hovedkontoret for å legge til rette for en god og saklig samtale om denne saken.

Vi legger opp til at samtalen hovedsakelig foregår i kommentarfeltene under blogginnleggene. Alle innlegg kan kommenteres av alle, men vær saklig og hold deg til selve saken. Ønsker du å sende inn et eget innlegg, kan dette sendes til struktur@nlm.no.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer som ikke omhandler den aktuelle tematikken, er usaklige, inneholder personangrep eller på annet vis oppleves som støtende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *